BENVINGUTS!

Benvinguts al nostre blog de Ciències del Món Contemporani (CMC). Publicarem en aquest blog tot el que farem durant aquest any: comentaris, conclusions i més.


Esperem que us agradi!


Imagen relacionada

domingo, 14 de octubre de 2018

Conclusió notícia falsa

Conclusió
Dídac Aguilar i Alex Cartagena

(les pantalles 8K són dolentes per la vista)

El nostre treball tracta de les pantalles 8 K, en què vam inventar uns efectes secundaris que eren perjudicials per a la salut. Per reforçar la nostra idea, vam inventar-nos que en el Parlament s'estava debatent l'opció de retirar tal producte del mercat. El passat dilluns vam anar pel carrer preguntant a la gent una sèrie de qüestions en què es ficava a prova a la persona preguntada per veure si coneixien familiars amb tal producte. Aquest treball tenia la finalitat de descobrir fins a quin punt la gent es creuen les notícies falses.


Vam preguntar a set persones (tres persones de la tercera edat, tres joves i un adult), les quals cinc estaven a favor d'il•legalitzar-los. Però d'aquests cinc, només tres tenien un familiar que les fes servir, i d'aquests tres, dos se n'enrecordaven del seu valor.

Hem arribat a la conclusió que molta gent desconeix aquest producte, ja que és molt car i no és accessible a tot el públic. També hem vist que és molt fàcil mentir a la gent si fas un informe amb sentit i que sembli que l'estan aprovant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario